Veel kritiek op ‘lege opblaaspop’ in Steenrijk, Straatarm

Alisa Megastar
Door: Eva Steins
04-03-2021

Kijkers hebben zich gisteravond kapot geërgerd aan een deelneemster in Steenrijk, Straatarm. De influencer Alisa ‘Megastar’ die eerder te zien was in Ex On The Beach, werkte met haar verwende gedrag op de zenuwen van velen kijkers…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In Steenrijk, Straatarm ruilden de zwangere Alisa en haar vriend Mehrsa een weekje met het leven van Monique en haar kinderen Tristan en Boann. Waar Alisa gewend is ruim tweeduizend euro per week te kunnen uitgeven, moest zij het nu een week lang doen met niet meer dan 85 euro. En dat viel de realityster zwaar…

‘Niet fijn’

De uitwisseling was voor Alisa flink schrikken. Geen föhn, geen schaaldieren en een rommelig huis, een week lang. Niet wat zij gewend is, werd al gauw duidelijk. Het huis was ‘ongeschikt’ om foto’s te maken, volgens de voormalige realityster.

,,Dit is geen huis om mooie foto’s te maken”, aldus Alisa over Moniques onderkomen. Ook het boodschappen doen viel haar enorm zwaar. ,,Het was voor mij heel moeilijk om het allergoedkoopste te kopen. Dat is geen fijn gevoel, echt niet.”

Genoeg reden voor volgers om los te barsten over het gedrag van Alisa. Maar op het einde weet zij de kijkers écht tot het uiterste te drijven als zij een bijzonder verwende opmerking maakt over schaaldieren.

,,Sommige mensen hebben nog nooit Sint-jakobsschelpen of kreeft geproefd”, vertelt Alisa. Een situatie die haar naar het hart gaat. ,,En dat is echt heel zielig.”

Kritiek

Kijkers thuis kunnen hun ergernis niet bedwingen en gaan los op Twitter. Zo noemt een Twitteraar de influencer een ‘lege opblaaspop’, en vinden anderen haar gedrag onuitstaanbaar. ,,Deze vrouw staat me tegen. Niet een beetje, maar gewoon op alle vlakken”.

Meer DenD