Veel steun voor Willeke Alberti na verlies dochter Daniëlle

Willeke krijgt veel steunbetuigingen na het verlies van haar dochter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een heel groot verlies voor Willeke Alberti: haar dochter Daniëlle van ’t Schip is overleden. Op haar fanpagina op Facebook kan Willeke op veel steun rekenen. ,,Daniëlle heeft keihard gevochten.”

Op de fanpagina van Willeke Alberti is een prachtige foto van Daniëlle gedeeld. Onder het bericht regent het steunbetuigingen. ,,Gecondoleerd”, luidt het onder de post. ,,Heel veel kracht en sterkte.”

‘Keihard gevochten’

Daniëlle kreeg in april 2022 de diagnose endeldarmkanker. Maar ondanks dat, bleef Daniëlle positief in het leven staan. Ontzettend knap, vinden velen. ,,Ze heeft keihard gevochten”, reageert iemand op Facebook. ,,Een topper. Wat zullen haar man en kinderen haar missen. Ook voor haar ouders die dit mee moeten maken een groot verdriet.”

‘Het ergste wat er is’

Dat Daniëlle geliefd werd door iedereen, blijkt wel uit alle reacties onder de post op Facebook. Iedereen leeft met de familie mee. ,,Wat een verdriet voor Willeke”, schrijft iemand. ,,Je kind verliezen is het ergste wat er is. Ik wens haar heel veel sterkte.”

Diagnose

Toen Daniëlle de diagnose kreeg, werd haar verteld dat ze nog zes maanden te leven had als ze zich niet zou laten behandelen. ,,Dat kan niet, was mijn eerste reactie”, reageerde Daniëlle destijds in gesprek met De Telegraaf. ,,Ik zou 108 worden, dat was de afspraak die ik met mijn ziel had gemaakt. Dat vertrouwen is nu aan het wankelen gebracht. Misschien is het dus toch niet de bedoeling dat ik zo oud word.”

Tags

DANIELLE VAN 'T SCHIPWILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck