Veel usual suspects tijdens Fashion Week in Milaan

Door: DitjesDatjes
18-02-2020

Na New York en Londen is het nu de beurt aan Milaan voor de tweejaarlijkse Fashion Week. Op verschillende locaties in de Italiaanse stad geven ontwerpers van dinsdag tot en met maandag het publiek een blik op hun herfst- en wintercollectie. Ook dit jaar staan alle grote namen van eigen bodem op het programma.

Modeliefhebbers kunnen naar shows van vrijwel alle Italiaanse grootheden. Zo gaan modellen in kledingstukken van onder meer Prada, Versace, Gucci, Fendi en Missoni over de catwalk. Ook namen als Ralph Lauren, Jimmy Choo en Moncler zijn er te vinden.

De modeweek in Milaan besteedt al jaren aandacht aan thema’s als duurzaamheid en diversiteit. Dat is deze editie niet anders, de hele week staan er verschillende lezingen en presentaties op het programma.

Live te volgen

Organisator Camera Nazionale Della Moda Italiana (CNMI) heeft daarnaast bekendgemaakt dat dit jaar extra veel shows live te volgen zijn in de hele wereld. De organisatie doet dit vooral voor de Chinese modefans die vanwege het coronavirus niet naar Italië kunnen vliegen.

De Fashion Week in Milaan is de derde van de zogenoemde ‘big four’. Hierna volgt alleen nog Parijs (24 februari tot en met 3 maart). In september tonen ontwerpers in diezelfde steden items uit hun lente- en zomercollecties.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen