Veelbesproken A$AP Rocky maakt Lowlands gek

Door: DitjesDatjes
18-08-2019

A$AP Rocky heeft zijn opwachting gemaakt op Lowlands. Lange tijd was het onzeker of de veelbesproken rapper, die afgelopen week in Zweden werd veroordeeld wegens mishandeling, naar Biddinghuizen zou komen, maar hij beklom tot vreugde van de festivalgangers zondagavond het podium.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Amerikaan gaf in de Alpha-tent een show van een uur. “Ik heb het grootste deel van de zomer op een plek gezeten waar ik niet wilde zijn, dus ik ben blij dat ik hier ben”, zo zei hij tegen het publiek, dat hem trakteerde op een grootse ontvangst. Al snel ontstonden, al dan niet aangemoedigd door Rocky, in elke hoek van de tent moshpits. De rapper vermaakte zich ondertussen door bh’s van fans uit het publiek te verzamelen.

Hoewel de uitpuilende Alpha-tent van voor tot achter mee sprong en zelfs riep om meer, waren de reacties op sociale media wat lauwtjes. Verschillenden laakten het feit dat hij meerapte met een tape en vonden zijn show maar matig.

A$AP Rocky, die eigenlijk Rakim Mayers heeft, kreeg woensdag een voorwaardelijke straf opgelegd nadat hij in juni betrokken was bij een vechtpartij in Stockholm. De zaak werd breed uitgemeten in de internationale pers, zeker nadat de Amerikaanse president Donald Trump probeerde om hem vrij te krijgen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD