Verbazing om opmerking Linda de Mol in Miljoenenjacht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol heeft zich de woede van een aantal kijkers op de hals gehaald. Tijdens de halve finale van Miljoenenjacht stelde ze een vraag die bij kijkers volledig in het verkeerde keelgat schoot.

Kandidaten Lisette en Martijn weten het tot de halve finale van Miljoenenjacht te schoppen en Linda stelt beide kandidaten een aantal vragen. Lisette vertelt over haar vriend en twee bonuskinderen van 20 en 22 jaar. ,,O, dus die zijn al het huis uit?”, vraagt Linda vervolgens.

‘Gooische onwetendheid’

Kijkers weten niet wat ze horen. De woningmarkt is nog altijd oververhit en vooral voor starters is het moeilijk een huis te vinden. Dat Linda het vanzelfsprekend vindt dat kinderen van die leeftijd in deze tijd uit huis zijn, kunnen kijkers niet begrijpen.

,,De hooghartige Gooische onwetendheid bij Miljoenenjacht. Anno 2023 het huis uit op je 22e?”, schrijft een kijker verbaasd op Twitter. En een ander: ,,Bijzondere constatering in 2023.”

‘Linda weet niet wat er speelt’

De kinderen van Linda zijn wel al een tijd uit huis. Niet omdat zij zelf een huis kochten, maar omdat Linda een huis voor ze kocht toen ze gingen studeren. Zo woont dochter Noa in een woning in Amsterdam die Linda voor maar liefst 875.000 euro kocht. ,,Zegt al genoeg over hoe ze niet herkent wat er echt speelt”, schrijft een kijker op Twitter. ,,En maar roepen dat 25.000 zo’n enórm bedrag is. Koekoek.”

Tags

LINDA DE MOLMILJOENENJACHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck