Verbazing over uiterlijk Georgina Verbaan: ‘Vermomd als Katja?’

Verbazing over uiterlijk Georgina
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Georgina Verbaan zat aan tafel bij Khalid & Sophie om haar beklag te doen over de boeren. Maar kijkers werden enorm afgeleid door haar uiterlijk. Georgina leek ineens als twee druppels water op Katja Schuurman!

Georgina Verbaan lag gisteravond behoorlijk onder een vergrootglas toen zij aanschoof bij talkshow Khalid & Sophie. Niet alleen vanwege haar uitspraken, maar ook vanwege haar uiterlijk dat op wonderbaarlijke wijze is veranderd.

‘Twee maten’

Aan tafel sprak Georgina zich uit over de boeren. Zij vindt dat klimaatdemonstranten veel harder worden aangepakt dan protesterende boeren. ,,Het hele land lag plat, er werd gebarbecued en er werden dingen in de fik gestoken. Dan denk ik: het is wel een beetje met twee maten meten”, aldus Georgina.

‘Ze moet haar mond houden’

Kijkers zijn het absoluut niet met Georgina eens. ,,Georgina Verbaan moet gewoon haar mond dicht houden”, twittert iemand. Een ander noemt haar zelfs ‘dom’. ,,En wie is Georgina Verbaan dan? Een domme nietszeggende B actrice toch! Lekker belangrijk.”

Katja Schuurman

Maar wat vooral opviel was het vernieuwde uiterlijk van Georgina. Yvonne Coldeweijer besloot er zelfs een quiz aan te wijden op haar juicekanaal. ‘Wie is dit?’ luidt de vraag. ‘Georgina Verbaan vermomd als Katja Schuurman’, of: ‘Katja Schuurman vermomd als Georgina Verbaan’.

Tags

GEORGINA VERBAANKATJA SCHUURMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck