Verbazing over vreemdganger Temptation Island

Door: DitjesenDatjes
02-02-2018

Hoewel gisteravond pas de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Temptation Island werd uitgezonden, waren heel wat kijkers al verbijsterd. Over één van de koppels raakte men op Twitter maar niet uitgesproken.

Verjaardag

Het gaat om de Belgische Kevin en Megan. Nog maar een jaar en twee maanden samen, maar toch is Kevin al vijf (!) keer vreemdgegaan. Hoewel Megan vertelt dat ze zich iedere keer gekwetst voelde, laat ze hem toch niet vallen. “Als we samen zijn is hij de liefste jongen die ik ken”, is haar argument voor haar vergevingsgezindheid. “Hij belooft me ook iedere keer dat het beter gaat worden.”

Dan vertelt Megan dat Kevin zelfs is vreemdgegaan op zijn verjaardag. “Ik had gereserveerd voor ons bij een restaurant om samen kreeft te eten. Hij kwam hier en deed alsof hij ziek was. Dus ik zeg: ‘Het is je verjaardag, we gaan samen een film kijken’. Hij zegt: ‘Ik wil liever alleen zijn want ik voel me niet goed.’ En dan ik zie ik dat hij op z’n verjaardag met een ander meisje in z’n bed heeft gelegen. Dus dat was wel een groot mes in m’n rug.”

Verleiding

Kevin moet zich nu in Temptation Island bewijzen dat hij wel trouw aan Megan kan blijven. Twee weken lang moet hij de verleiding weerstaan van acht knappe dames die hem maar wat graag in bed willen krijgen. Natuurlijk denken veel Twitteraars dat het de vreemdganger niet gaat lukken: 

Ook de vriendjes van de andere deelnemers zijn niet altijd trouw gebleven. Alle vier de jongens van de koppels zijn wel eens vreemd gegaan. En voor alle vriendinnen geldt hetzelfde: ze geven hun vriend nog één kans, en dat is Temptation Island doorkomen zonder slippertje te maken.

Meer DenD