Verbergt Monique zoon op foto’s?

Monique Westenberg
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Monique Westenberg postte veel foto’s van haar zoontje André op Instagram. In een zwembroekje, lachend in de camera of terwijl hij aan het spelen was. De vrouw lijkt alleen tegenwoordig wat voorzichtiger te zijn met de foto’s, want de laatste dagen is het gezichtje van het jongetje niet meer te zien.

Frontaal op de foto

Nicolette van Dam, Victoria Koblenko en Sylvie Meis proberen hun kroost zoveel mogelijk buiten de spotlights te houden en delen dan ook geen foto’s van de kinderen waar ze herkenbaar opstaan. Monique leek eerder daar geen probleem mee te hebben, maar misschien is haar mening veranderd. Het jongetje is de laatste dagen alleen nog van de zijkant te zien en bij een foto waar hij wel frontaal opstaat, is zijn gezichtje niet meer te zien. Monique heeft namelijk een plaatje van een zonnebril over zijn hoofd geplakt.

Volgers denken dat Monique dat misschien heeft gedaan omdat bijna alle anderen op de foto een zonnebril op hebben, en André anders niet.

Samen met André

Afgelopen week was Monique samen met André Hazes en Bridget Maasland op Curacao. André maakte een dag tijd voor zijn e-vriendin en hun zoontje maar besteedde de rest van zijn tijd aan zijn nieuwe vriendin en bandleden. De zanger en zijn nieuwe vriendin zijn teruggekeerd naar Nederland, maar Monique geniet nog van een paar dagen zon.

https://www.instagram.com/p/B8eSdyxgoN-/

 

Tags

ANDRÉ HAZESFOTOSMONIQUENICOLETTE VAN DAMSYLVIE MEISVAKANTIEVICTORIA KOBLENKOZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck