Verbijstering in Kopen zonder Kijken: ‘Wat is hier gebeurd?!’

Verbijstering bij Kopen zonder Kijken
Door: Charlotte Wijnen
24-05-2022

Kopen zonder Kijken is zonder twijfel één van de meest spannende programma’s om aan mee te doen. Niet alle koppels zijn tevreden met het huis dat ze krijgen, maar in de aflevering van gisteren was dat wel even anders. ,,Dit is niet normaal!”

Shannon en Cevar willen niets liever dan een ruimer huis in een landelijke omgeving. Maar na lang zoeken zijn ze ten einde raad en zien ze geen andere optie dan het Kopen zonder Kijken-team in te schakelen. Wanneer ze het resultaat zien slaan ze steil achterover.

‘Ik weet niet wat ik moet zeggen’

Makkelijk was de zoektocht voor het koppel niet. Zoals in elke aflevering moesten er ook gisteren concessies gedaan worden. Uiteindelijk heeft het Kopen zonder Kijken-team flink moeten overbieden. Zelfs zoveel, dat Bob Sikkes zei dat ze in het programma nog nooit eerder zoveel hebben moeten overbieden.

Maar het was het zeker waard, want wanneer Shannon en Cevar het huis te zien krijgen zijn ze overweldigd. En dat terwijl het huis op dat moment nog niet eens is verbouwd. ,,Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen”, is bijna het enige wat Shannon kan uitbrengen.

Verbijsterd

En dan, wanneer het huis helemaal is verbouwd, slaat het stel steil achterover. ,,Wat is hier gebeurd?!”, roepen ze uit. Cevar is door het dolle heen en Shannon vindt het ‘waanzinnig’. Verbijsterd lopen ze door hun nieuwe stulpje. Vooral de keuken valt in de smaak. ,,Ik voel me koning te rijk”, kan Cevar nog uitbrengen.

‘Wat een geweldig leuk stel’

Het is de eerste keer dat een stel zó positief is over hun nieuwe huis. ,,Ze bestaan nog… Koppels die leuk, spontaan en kleine zaken waarderen en omarmen… Wat een geweldig leuk stel”, twittert een kijker. Een andere kijker gunt het Shannon en Cevar enorm. ,,Dat huis is next level. Ontzettend gaaf geworden. Gun het ze!”

Meer DenD