Verdriet slijt niet bij José Hoebee

Door: DitjesenDatjes
27-09-2019

Zeven jaar geleden verloor José Hoebee haar grote liefde Will. Het verdriet is bij de Luv-zangeres nog even groot als destijds, en nu ziet ze zelf in dat het niet langer zo kan. 

Therapie

In de zomer stond ze nog op het podium samen met Chimène en Marga, maar daar is een einde aan gekomen. Margo vond dat het tijd om te stoppen, want het artiestenleven vroeg te veel van José’s gezondheid. Aan weekblad Story vertelt ze het volgende: ,,Bij mij is het verdriet niet weggegaan of gesleten. En erover praten wilde ik niet., Want dan zou ik weer die zeur zijn.” Toch ziet ze in dat het nu tijd is om haar verdriet te werken, zeker omdat ze nu ook lichamelijke klachten krijgt. Die lichamelijke klachten kunnen volgens artsen zijn ontstaan door haar psychische problemen. ,,Ik ga er alles aan doen om weer beter te worden. Ik wil van dit probleem af. Hoe, dat kan me eigenlijk niet zoveel schelen. Eerdaags begin ik met hypnotherapie. Ik weet niet precies hoe dat werkt maar dat is een van mijn laatste opties.”

Huilen

Het verdriet om Will zit diep, en José ziet hem nog altijd als haar grote liefde. ,,Niet dat we altijd handjeplak op de bank zaten, maar hij deed alles voor me. Daardoor was ik ook heel afhankelijk van hem.” Veel vrienden steunen José, maar toch kan ze bij hen haar ei niet kwijt. ,,Ik heb moeite met huilen. Ik denk dat ik daar niet aan toe wil geven. Geen idee waarom. Misschien wel omdat ik me sterk wil houden. Maar dat punt ben ik nu voorbij. Er moet iets gebeuren, anders ga ik er echt aan onderdoor.”

Meer DenD