Verdrietig nieuws voor Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels: ‘Ik heb een miskraam gehad’

Verdrietig nieuws voor Jessie en Kaj
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jessie Jazz Vuijk deelt verdrietig nieuws op Instagram. Ze was in verwachting van haar eerste kindje met Kaj Gorgels, maar heeft een miskraam gehad. ,,Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconde in elkaar.”

Dichtbij

Jessie Jazz beschrijft het als ‘heftig en verdrietig’. ,,Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er… rust, vertrouwen, liefde.”

Ze laat weten dat ze ‘het zieltje’ nog steeds dichtbij voelt. ,,Zwangerschap is vanaf moment één een volledige overgave. Het heeft mij nu al veranderd. Met tranen in mijn ogen en een hart vol liefde en vertrouwen, voel ik je dichtbij. Jij kiest het perfecte moment om in te dalen en tot die tijd genieten we al van je. Want stiekem was je er al die tijd al.”

Steun

In deze moeilijke periode ervaart ze veel steun van haar vriend Kaj Gorgels, met wie ze sinds 2018 samen is. ,,Er is geen man op aarde met wie ik dit liever aanga. Geen man die ik liever als de vader van mijn kind zie. Ik ben nog verliefder op je geworden dan dat ik al was. Ons kindje komt er, dat weet ik 100 procent zeker.”

Tags

JESSIE JAZZ VUIJKKAJ GORGELS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck