Verdrietige dag voor Frans Bauer

Frans Bauer
Door: Eva Steins
06-01-2021

Een emotioneel zware dag voor Frans Bauer. De zanger herdenkt zijn overleden vader, die vandaag zes jaar geleden overleed.

Zijn vader overleed op 6 januari 2015 onverwachtst aan een hartstilstand. De vader van Frans kampte al een tijd voor zijn overlijden met een kwetsbare gezondheid. Hij leed aan longkanker en de longziekte COPD.

Foto

Het is een loodzware dag voor Frans. Op Instagram plaatst hij een foto ter ere van zijn vader en schrijft er een emotionele tekst bij.

,,Zes Januari blijft een hele emotionele dag. De dag dat ik afscheid moest nemen van mijn vader, mijn grootste vriend, rots in de branding, mijn steun en toeverlaat. Ik heb veel van hem mogen leren. Ik hoor nog steeds zijn stem als ik mijn ogen sluit” schrijft Frans.

De zanger vertelt zijn vader nog steeds enorm te missen. ,, Nog steeds mis ik hem dat gevoel zal nooit slijten. Maar zoals we altijd tegen elkaar zeiden, alles wat in je hart zit gaat nooit dood. Ik hou me daar aan vast. Vandaag staat de tijd even stil, het lijkt allemaal net gisteren.”

Meer DenD