Verdrietige dag voor Monique Westenberg

Monique Westenberg|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een zware dag voor Monique Westenberg. Vandaag zou haar overleden oma Corrie 89 jaar zijn geworden. Monique staat stil bij haar ‘Omie’ en vertelt haar verschrikkelijk te missen.

Jarig

In een emotionele post op de Instagram-story van Monique staat zij stil bij haar oma. Ze schrijft bij het bericht hoe diep ze haar oma mist.

,,Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik mis onze gesprekken, je wijze raad en onze uitstapjes. Ik mis je lach, het getik van je nagels op de tafel en zelfs het acht keer mijn zinnen herhalen omdat je het vertikte toe te geven dat je gehoor slechter werd. Ik mis je oude vertrouwde woonwagen en je heerlijke eten. Ik mis je écht verschrikkelijk maar voel dat je dichter bij me bent dan ooit.”

Monique staat stil bij de geboortedag van haar oma. ,,Vandaag was jouw geboortedag. Ik houd van jou, Omie”

Overleden

Vorig jaar november was een dieptrieste periode voor Monique. Kort na haar break-up met Dré Hazes overleed haar oma. Oma Corrie, die een bekend gezicht was in de realitysoap rondom de Hazesjes, overleed op 88-jarige leeftijd.

Ondanks de breuk stond een verdrietige Dré stil bij het overlijden van zijn ‘allerbeste vriendin’. Hij had een hele goede band met oma Corrie, die als een moeder voor hem was in de tijd dat hij Rachel niet sprak.

,,Mijn aller beste vriendin is niet meer… Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam. Bedankt voor de liefde, warme maaltijden, open deur en puurheid. Houd van je Cor” schreef Dré emotioneel op zijn Instagram.

https://www.instagram.com/p/B5V_YzCAhPm/

Tags

Dre hazeseerbetoonJarigMonique WestenbergOma CorrieOverleden

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie