Verdwenen en doodverklaarde vriend van Olivia Newton-John levend gespot

Door: DitjesenDatjes
06-11-2017

Al jaren lang wordt er gespeculeerd over wat er gebeurd kan zijn met Patrick McDermott. De vriend van Grease-ster Olivia Newton-John keerde in 2005 niet terug van een boottochtje. Nu lijkt alles duidelijk: hij heeft de boel belazerd.

Ruim tien jaar dacht iedereen dat McDermott omgekomen was bij een ongeluk op het water. Samen met 22 vrienden ging hij een boottochtje maken, maar bij terugkomst was hij vermist. Geen een van de vrienden wist wat er met hem was gebeurd, maar nu lijkt het alsof hij zijn dood in scene heeft gezet.

Foto

Al langer waren er twijfels of hij wel echt overleden was, maar onlangs is de cameraman gezien op een Mexicaanse camping. Privédetectives hebben hem gevonden. Naar verluidt probeerde de man onder alimentatieverplichtingen uit te komen. Hij kon zijn ex-vrouw Yvette Nipar geen geld meer geven omdat hij vlak voor zijn verdwijning failliet was verklaard.

Er is een vage foto van de man gevonden op een informatiebord op de camping. Volgens een rechercheur die gespecialiseerd is in gezichtsherkenning is het 90 procent zeker dat het om McDermott gaat. Olivia Newton-John heeft nog niet gereageerd op de ontdekking.

Meer DenD