Ineke strijkt weer met haar hand over het hart

Ineke
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tijdens de uitvaartplechtigheid van Eberhard van der Laan zijn Humberto Tan en de moeder van zijn drie kinderen, Ineke Geenen, wederom samen gezien. Nadrukkelijk hand in hand arriveerden de twee, waarmee ze duidelijk leken te maken dat hun relatie, opnieuw, een kans heeft gekregen.

Ineke en Humberto beleefden zware maanden. Privé pakte eerder dit jaar groots uit met verhalen over de heimelijke relatie die de RTL Late Night-presentator en NOS-collega Dionne Stax zouden onderhouden. Ondanks dat Humberto tijdelijk het huis waar hij met zijn gezin woont, verliet, lijken hij en Ineke hun moeilijkheden, net als een vorige keer, te boven gekomen.

Vriendinnen van Ineke beweren volgens Privé dat ze het heel moeilijk heeft gehad met de affaire van Humberto met Dionne Stax. Ze zou zelfs helemaal niet van plan zijn geweest hem te vergeven en weer samen te komen.

Affaire

Dat had volgens het blad alles te maken met een eerdere affaire die Humberto tien jaar geleden met een blonde collega had. In eerste instantie wist Ineke naar verluidt niets van die verhouding, maar toen Humberto met de blonde collega brak, zou ze alles hebben verklapt aan Ineke. Desondanks maakten de twee daarna een nieuwe start en kregen zij zelfs nog een kindje samen.

Kinderen

Nu leek Ineke volgens haar vriendinnen ervan overtuigd te zijn niet meer samen te willen zijn met de man waarmee ze bijna 25 jaar een relatie heeft. Toch is ze weer overstag gegaan. Misschien komt het doordat ze, na een half jaar apart te hebben gewoond, Humberto zo erg miste dat ze zijn fouten accepteerde. Of misschien doet ze het voor hun drie kinderen die tussen de 19 en 9 jaar oud zijn?

Ineke zelf heeft, net zoals Humberto, niks losgelaten over de affaire en over de relatie tussen hen. De échte reden waarom Ineke terug is bij Humberto is dus niet bekend.

Humberto heeft overigens nooit bevestigd dat hij een relatie met Dionne Stax had. Wat wel zeker is, is dat het imago van Tan ernstig is beschadigd door de gebeurtenissen. En of het nu met het gezichtsverlies heeft te maken of niet, de kijkcijfers van RTL Late Night staan tegenwoordig niet eens meer in de Kijkcijfer-Top 25…

Tags

DIONNE STAXHUMBERTO TANINEKENEWSBABERTL LATE NIGHTVREEMD GAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck