Vergelijkt Sylvie haar eigen kapsel met een treurwilg?

Treurig kapsel van Sylvie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis deelt op Instagram een foto van haar kapsel, gevolgd door een foto van een treurwilg. Vergelijkt Sylvie haar eigen kapsel met een boom?

Waar Sylvie normaal gesproken opgemaakt en met een perfect kapsel op social media verschijnt, deelde ze gisteren een foto van haar kapsel vóórdat het gedaan was. In Instagram Stories deelde ze een foto van zichzelf in de spiegel waarop te zien was dat ze nog niets aan haar haar had gedaan.

Treurwilg

Kennelijk vond Sylvie het zelf een ’treurig’ kapsel, want in de volgende story deelde ze een foto van een treurwilg. Het zorgt voor een hoop vragen: vindt Sylvie dat haar eigen kapsel op een treurwilg lijkt?

Kapsel

Onlangs was Sylvie te zien in Verstehen die Spass, een Duits programma waarin beroemdheden worden gefopt met een verborgen camera. Sylvie dacht dat ze een fotoshoot had en kreeg knalblauwe oogschaduw op en haar haar werd getoupeerd. In eerste instantie had Sylvie niets door, totdat ze in de spiegel keek en zag hoe ze eruit zag. Ze schrok zich een hoedje, want als Sylvie ergens een hekel aan heeft, dan is het wel als haar haar en make-up niet goed zit.

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck