Verhalen over afwijzing Keje Molenaar bij FC Volendam komen los: ‘Er speelt meer’

Affaires en intriges bij FC Volendam
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voorzitter Jan Smit en trainer Wim Jonk hebben vol verbazing gereageerd op de afwijzing van Keje Molenaar als vice-voorzitter bij de club. Nu komen er steeds meer verhalen los over waarom Molenaar afgewezen zou zijn. ,,Er speelt meer”, luiden de geruchten.

Keje Molenaar zei in een tv-optreden toe te zullen treden tot het bestuur van FC Volendam, nog voordat die beslissing daadwerkelijk werd genomen. Nu is Molenaar alsnog afgewezen bij de club, maar waarom?

Verbazing

Volendam dacht een slag te slaan door Molenaar aan de club te binden. Dat wil voorzitter Jan Smit ook dolgraag, zo heeft hij laten weten. Hij is dan ook verbaasd dat Molenaar is afgewezen. ,,We zullen nu eerst het gesprek met de commissarissen aangaan”, zegt Jan in gesprek met De Telegraaf. ,,Wij zijn er nog steeds van overtuigd dat Keje met zijn ervaring, kennis en kunde een enorme meerwaarde zal hebben.”

De Telegraaf heeft Rvc-voorzitter Jaap Veerman om een reactie gevraagd, maar wil niet reageren. ,,De rvc is van mening dat Keje te veel dezelfde technische en organisatorische ideeën heeft als Wim Jonk en zijn team koesteren. Kennelijk wil de raad van commissarissen een andere weg inslaan”, laat hij via de mail weten.

‘Er speelt meer’

Maar volgens geruchten speelt er meer. In Vandaag Inside kwam het ook ter sprake. ,,Kees Kwakman smst mij net en zegt: ‘Als je het echte verhaal wil horen van Volendam, moet je even bellen’. Dus er komt nog een staartje aan”, zei Hélène Hendriks. Ook Wilfred Genee heeft het verhaal gehoord. ,,Ik heb mails gekregen wat het echte verhaal is en dat ga ik niet op televisie vertellen.” Volgens Johan Derksen zullen we het verhaal binnenkort wel op Shownieuws zien. ,,Ja, dat denk ik ook. Het is meer dat soort nieuws”, bevestigde Wilfred.

Juicekanaal Realityfbi vermoedt dat iemand binnen FC Volendam om persoonlijke redenen Keje Molenaar niet bij de club wil hebben. Het kanaal besluit de hulp van volgers in te schakelen. ,,Zijn er mensen rond FC Volendam of uit Volendam of uit de voetbalwereld die iets weten? Wij denken zelf dat Keje Molenaar een affaire heeft gehad met de vrouw van een zittend RVC lid”, schrijft het kanaal op Instagram.

Tags

FC VOLENDAMJAN SMITVANDAAG INSIDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck