Verhuisplannen voor prins Harry en Meghan?

Gaan Meghan en Harry verkassen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Prins Harry en Meghan Markle willen naar verluidt verhuizen. Volgens de Britse krant Mirror zou het stel ‘klaar zijn voor een volgende stap’.

Harry en Meghan wonen nu nog in Montecito, maar volgens de Britse krant loopt hun tijd daar ten einde en is het stel klaar voor een volgende stap: verhuizen naar een andere stad.

Malibu

Bronnen melden aan de krant dat Malibu een goede plek zou zijn voor het koppel. De stad ligt niet zo ver van hun huidige woonplaats, maar heeft veel voordelen. Malibu zou een ‘enclave voor de rijken’ zijn en een ‘klein stadsgevoel’ geven. Ook staat het bekend als de ‘showbizzversie’ van Montecito.

Privacy

Malibu heeft eindeloze privé stranden en Harry en Meghan kunnen zich daarnaast terugtrekken in de bergen van Santa Monica, voor nog meer privacy. ,,Ze zijn afgesloten, veilig, en Meghan en Harry zouden zich waarschijnlijk het meest op hun gemak voelen bij andere spraakmakende en vermogende individuen”, aldus een bron.

Groot-Brittanië

Het is nog maar afwachten of Malibu echt de thuisbasis gaat worden voor het stel, maar Meghan zou in ieder geval niet meer terug willen keren naar Groot-Brittanië. Ze kiest duidelijk voor het leven in Californië, ver weg van de koninklijke familie. ,,Ze zal nooit meer een voet in het grijze, ellendige Groot-Brittannië zetten als ze dat op de een of andere manier kan voorkomen”, vertelde Daily Mail-columnist Jan Moir eerder.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck