Verhuist Jeroen van der Boom nu al naar een seniorenwoning?

Apollolaan 54
Door: Eva Steins
11-09-2020

Vindt Jeroen van der Boom al dat hij in de herfst van zijn leven zit? De zanger bereidt zich alvast voor op zijn pensioen en verlaat zijn woning in Blaricum: ,,Nu we beide langzaam richting de vijftig afstevenen..”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verhuizing

Samen met zijn vrouw Dany (48) en hun zoons Daan (17) en Luuk (13) vertrekt Jeroen naar het pittoreske Amsterdam Oud-Zuid. Zij ruilen hun villa in Blaricum in voor een woning waar het stel oud kan worden. In een interview met de Telegraaf legt Jeroen het vertrek uit: ,,Dany en ik zien het ook best zitten om daar, nu we beide langzaam richting de vijftig afstevenen, in Amsterdam-Zuid een prachtig huis te betrekken.”

LEES OOK:

Zoon Jeroen van der Boom brengt eerste single uit

Kinderen

Het waren de kinderen die met het idee kwamen om Blaricum in te ruilen voor de hoofdstad: ,,De kinderen vroegen ons of we naar Amsterdam wilden verhuizen”. Volgens Jeroen hebben zijn zoons al een leven opgebouwd in Amsterdam: ,,De oudste is net begonnen aan de studie commerciële economie aan de hogeschool en de jongste volgt al enige tijd een opleiding bij Lucia Marthas.”

Dansschool Lucia Marthas bevindt zich ook in Oud-Zuid. Over de school vertelt hij: ,,Lucia Marthas stoomt jongeren klaar om als danser, zanger of musicalster in de schijnwerpers te komen staan. Dat gaat hem trouwens heel goed af.”. Zal de jongste zoon van Jeroen in zijn voetsporen treden?

Bekijk de foto’s van hun nieuwe woning op Funda.

Nieuwe fase

Jeroen laat weten in een nieuwe, serieuze fase van zijn leven te zitten. Heeft dit hem ook de stap doen zetten om na te denken over waar hij oud wil worden? ,,Het klopt wel dat ik in een nieuwe fase van mijn leven ben beland. Blijkbaar word ik door het grote publiek nu anders bekeken. Misschien iets serieuzer.” Ook vindt Jeroen zichzelf een stuk gevoeliger naarmate hij veroudert: ,,Wat dat betreft ben ik veel zachter geworden.”

Meer DenD