Verhuizen valt André zwaar

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

De verhuizing van André Hazes en Monique is begonnen! Op de foto die de zanger deelt op Instagram is duidelijk te zien dat verhuizen niet zijn ding is.

Eigen stekkie

,,Straks lekker jullie eigen stekkie, succes!” Schrijft een fan. Een andere André-liefhebber schrijft: ,,Als jullie eenmaal in jullie nieuwe huis wonen ben je het zo vergeten!”

Monique verbaast zich over hoeveel spullen ze bewaard heeft. Wanneer ze precies gaan intrekken in hun nieuwe droomvilla is nog niet bekend. De villa ligt in Berkel en Rodenrijs, een dorpje naast Rotterdam

https://www.instagram.com/p/Bn1j0uqCRT6/?taken-by=andrehazes

De breuk

André Hazes is blij dat hij en Monique er enkele maanden geleden voor kozen om uit elkaar te gaan. Volgens de zanger heeft het hun alleen maar goed gedaan. ,,Terugkijkend op de breuk met Monique is het het beste dat mij is overkomen”, vertelt Hazes in een gesprek met Story. ,, Het was zeker niet leuk en ik dacht echt dat we voorgoed uit elkaar zouden zijn. Het idee dat ik mijn zoontje niet dagelijks zou zien opgroeien, vond ik vreselijk.”

Maar tijdens de breuk die, een maand duurde, leerde de zanger zichzelf beter kennen. ,,Wat wilde ik nu echt in dit leven? Alleen maar werken of oud en gelukkig worden met Monique? Al snel wist ik dat dat het laatste zou zijn. Natuurlijk wist ik dat daarvoor ook al, maar je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt.”

Zijn Monique wilt hem “nooit meer kwijt”. ,,Wij horen bij elkaar en natuurlijk zullen er botsingen zijn, maar dat gebeurt in elke relatie. Daar groei je ook weer van.”

Mevrouw Hazes?

In een gesprek met Privé zegt Hazes dat hij wil trouwen met Monique Een concreet idee voor een huwelijksaanzoek heeft hij nog niet. ,,Als het zover is, wil ik dat alle familieleden erbij zijn. Dan ga ik op mijn knieën en vraag ik mijn grootste liefde ten huwelijk in het bijzijn van iedereen. Dan zal ik er een mooi moment van maken. Daar ben ik wel goed in, soms kan ik heel romantisch zijn.”

Tags

ANDRÉ HAZESDROOMVILLAMONIQUE WESTENBERGSAMENWONENTEN HUWELIJKVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck