Verhuizing familie Meiland in raadselen gehuld

Chateau Meiland
Door: DitjesenDatjes
19-03-2020

Het lijkt er steeds meer op dat de Meilandjes niet echt van plan zijn om terug te keren naar Nederland en in de Achterhoek te gaan wonen. Op internet is namelijk nergens te vinden dat de villa in Hengelo verkocht is en ook staat nergens dat hun Franse chateau momenteel in de verkoop staat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Publiciteitsstunt?

De Meilandjes kondigden het nieuws van hun verhuizing enkele tijd geleden groot aan. Ze gingen zelfs op bezoek in Hengelo en namen, uiteraard, de camera’s mee. Er werd massaal over geschreven door de media en veel fans waren enthousiast dat de bekende familie weer naar Nederland kwam. Maar het lijkt er steeds meer op dat het gaat om een publiciteitsstunt.

Toen het nieuws van hun verhuizing bekend werd stond de prachtige woonboerderij met manege en gastenverblijf heel even op Funda, maar inmiddels is het huis eraf gehaald. Ongebruikelijk, want ook als een huis verkocht is blijft de woning altijd nog een tijd op de website staan met de vermelding ‘verkocht’. Ook is de woonboerderij niet meer te vinden op de website van de verkopende makelaar. Daarnaast staat de woning in het Openbaar Kadaster niet op de naam van Martien en Erica Meiland en ook een koopcontract is niet vindbaar.

Ook het chateau is op de Franse huizensites onvindbaar, en dat terwijl de Meilandjes hebben gezegd dat ze een koper zoeken…..Zullen ze dan toch in Frankrijk blijven en verder gaan met hun Bed&Breakfast?

Meer DenD