Verjaardag Albert roept vragen op: ‘Waar is Charlène?’

Veel vragen bij verjaardag Albert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Albert verscheen op zijn verjaardag voor het eerst zonder Charlène. Het roept een hoop vragen op: gaat het opnieuw slecht met de prinses?

Albert vierde gisteren zijn 65e verjaardag en verscheen ter gelegenheid van de speciale dag op het balkon van het Prinselijk paleis. Naast hem stonden zijn twee kinderen Gabriella en Jacques. Volgers zijn in de war van de beelden, want van Charlène is opnieuw geen spoor te bekennen. ,,Gefeliciteerd, maar waar is Charlène?”, luidt het onder de foto op Instagram.

Comeback

Charlène wordt al twee jaar geteisterd door fysieke en mentale problemen. Ze verdween maandenlang van het toneel nadat ze een zware oor-, neus- en keelontsteking opliep in Zuid-Afrika. Toen ze eindelijk weer terug naar Monaco mocht vliegen, vertrok ze al snel weer naar Zwitserland. Daar liet ze zich in een gespecialiseerde kliniek opnemen omdat ze kampte met uitputtingsverschijnselen. Vorig jaar maart keerde ze terug naar Monaco om haar comeback te maken.

Opnieuw bergafwaarts

De terugkeer leek een succes, maar nu lijkt het opnieuw bergafwaarts met haar te gaan. De ouders van Charlène zijn onlangs zelfs vanuit Zuid-Afrika naar Monaco verhuisd om zo dichter bij hun dochter te kunnen zijn. Wat is er aan de hand?

Tags

CHARLÈNEPRINS ALBERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck