Verjaardagsfeestje Kim K verpest: “Privéjet kon niet landen”

Door: Nikola van Krieken
23-10-2022

Het verjaardagsfeestje van Kim Kardashian is verpest, omdat de privéjet van jongere zus Kylie Jenner door de weersomstandigheden niet kon landen. Dat laat Kim weten in haar Instagram Story.

Kardashian-stijl

Kim Kardashian is op 21 oktober, 42 jaar geworden. Dit moet natuurlijk in Kardashian-stijl uitgebreid gevierd worden. Kim plaatst tientallen foto’s en video’s in haar Instagram Story van haar verjaardagsdiner, grote bossen bloemen, en zelfs een felicitatie die ze ontvangt van voormalig President van Armenië, Sarkisian. 

“Usher here we come!”

Ook is in haar story te zien hoe ze in de privéjet van haar zus Kylie stapt. Aan boord is alcohol uiteraard in overvloed aanwezig. Met de jet zijn Kim en haar entourgage onderweg naar een concert van Usher. “Usher here we come!!!” Schrijft kim, gevolgd door een video waarin zij een shot naar achter gooit.

“Nu gaan we weer naar huis”

Maar haar verjaardagsfeest wordt onverwachts verpest, als door harde windstoten het vliegtuigje niet kan landen. “Het vliegtuig kon niet landen vanwege de wind, dus het lijkt erop dat ons feest en Usher-concert niet doorgaan. Nu gaan we weer naar huis”, deelt Kim met haar volgers.

Maar erg getreurd lijkt de jarige jet niet, want al snel plaatst ze nog een video waarin zij een shot neemt met de tekst: “The jello shots continue on the party bus to no where”.

Meer DenD