Verklaart Sarah hiermee haar liefde aan Dre?

Sarah van Soelen
Door: Eva Steins
08-04-2021

Het hoge woord is er eindelijk uit: het is dik aan tussen Dre Hazes en Sarah van Soelen. Bij Beau aan tafel kon de zanger er niet meer omheen en verklaarde hij zijn liefde voor haar. Doet zij dit nu ook op déze manier?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De liefde tussen Dre en Sarah zou al opgebloeid zijn terwijl de zanger nog verloofd was met Monique Westenberg. Al ontkende Dre stellig dat er meer aan de hand was dan een vriendschap, wijzen meerdere aanwijzingen op een affaire tussen de twee

Liefde

Bij Beau aan tafel kon Dre er niet meer omheen. Hij werd geconfronteerd met een foto van zijn vermoedelijk nieuwe liefde, waarop Beau hem vervolgens vroeg: ,,Dus dat is dan de nieuwe liefde?”

Schoorvoetend gaf de zanger toe dat hij gek op haar is. ,,Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, antwoordde de zanger daarna, die ook vond dat hij eigenlijk al te veel had gezegd. ,,Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Hartje

Ook Sarah lijkt van zich te laten horen. Zij plaatst op Instagram een cryptisch bericht die erop lijkt te wijzen dat ook zij haar gevoelens voor Dre naar buiten brengt…

In haar Instagram Stories plaatst Sarah een afbeelding van een hartje. De 25-jarige influencer geeft verder geen toelichting, maar het zou geen onterechte speculatie zijn dat dit hartje voor Dre bedoeld is.

Meer DenD