Verklapt Dré Hazes hiermee zijn huwelijksaanzoek?

Andre Hazes
Door: Eva Steins
05-10-2020

Dré Hazes en zijn geliefde Monique steken hun liefde niet onder stoelen of banken. Sinds de twee weer bij elkaar zijn na een roerige tijd zweven ze op een roze wolk. Dré eert zijn geliefde en schrijft een romantisch gedicht op Instagram. Hint hij hiermee ook dat we binnenkort een bruiloft kunnen verwachten?

Gedicht

Dré plaatst een mooie foto van hem en de moeder van zijn zoon. Hij schrijft bij het bericht een prachtig eerbetoon aan Monique:

Wat zou ik blij zijn als je zegt
Ik blijf voorgoed bij jou
Ik wil alles met je delen
Met je lachen als mijn vrouw
Kijk niet naar achter, maar vooruit
Ik wil van jou nu een besluit want ik droom

Je maakt me zo gelukkig
Als je ligt in bed naast mij
Ik kan je niet vertellen
Wat ik voel maar het maakt me blij
Al wat ik vraag is blijf hier bij mij
En hou me vast en voel je vrij want ik droom

We zijn nu samen voor altijd samen
Met je handen door mijn haar
Wist ik jouw gevoelens maar maar we zijn samen
We zijn nu samen voor altijd samen
Zeg me dat je mij vertrouwt
Zeg me dat he van me houdt ach we zijn samen.❤️

Huwelijk

Eerder liet Dré weten dat hij een paar keer op het punt heeft gestaan om Monique haar hand te vragen, maar dat hij afzag van het aanzoek.

Hij wilde haar ten huwelijk vragen toen hij net weer teruggekeerd was in haar armen. Dré verliet Monique en kreeg een korte relatie met presentatrice Bridget Maasland. Achteraf was hij blij dat hij het aanzoek toen niet heeft doorgezet.

,,Achteraf misschien maar goed ook. Dan was ons huwelijk misschien als de Titanic vroegtijdig ten onder gegaan. Daarom ben ik zo blij dat ik haar niet eerder heb gevraagd. Dit heeft zo moeten zijn.”

LEES OOK:

Duet broer en zus Hazes?!

Dierendag

Wel liet Dré duidelijk aan Privé weten dat hij staat te popelen om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. ,,Het gaat ook gebeuren, maar ik houd lekker geheim wanneer,” onthult de zanger mysterieus.

Wel gaf hij één duidelijk detail vrij. Monique is gek op dieren en Dré vertelde dat hij haar liefde voor dieren het liefst zou willen combineren met het aanzoek. Het romantische bericht dat hij plaatste was dan ook op een opvallende datum: Dierendag. Verklapt hij hiermee dat hij zijn plannen om haar liefde voor hem én dieren te combineren heeft doorgezet?

Meer DenD