Verkocht! Eindelijk verkopen Wes en Yo hun optrekje

Yolanthe Sneijder Cabau
Door: Ditjes en Datjes
05-10-2017

Weer een zorg minder voor Wesley Sneijder en zijn Yolanthe. Hun huis in Vleuten, dat al een tijd te koop stond, is officieel verkocht.

Vandaag werd bekend dat de deal eindelijk gesloten is. De vorige serieus geïnteresseerde bleek, toen puntje bij paaltje kwam, uiteindelijk niet over de financiële middelen te beschikken.

Nice

Wel fijn voor het koppel dat afgelopen week niet heel positief in het nieuws was. Wesley heeft het niet heel erg naar zijn zin in Nice, en ook z’n nieuwe teamgenoten en club zijn lichtelijk in hem teleurgesteld. Het gezin woont nu in Nice waar het een prachtige huis huurt.

Haast

Dat het duo haast met de verkoop van het huis in Vleuten had bleek uit het feit dat de vraagprijs in korte tijd flink kelderde: van 2 miljoen euro naar 1.595.000 en uiteindelijk 1.350.000. Voor welke prijs de villa nu van de hand is gedaan is nog niet officieel bekend. Bekijk de foto’s hier.

Het huis heeft 5 slaapkamers, 4 badkamers een zwembad, jacuzzi en sauna. De tuin grenst aan het water. De villa was hypotheekvrij.

Meer DenD