Verkoopt Dre Hazes zijn gebruikte onderbroeken?

Onderbroek Andre|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Nu de evenementen sector door de coronacrisis totaal op zijn gat ligt moeten sterren een andere wijze bedenken om aan hun knaken te komen. Zo krijgt Dre Hazes een aanbod wat hij bíjna niet kan weigeren…

Sterren moeten tegenwoordig creatief zijn om brood op de plank te krijgen. Zoals bijvoorbeeld acteur Ferry Doedens, die zijn vrije tijd tegenwoordig besteedt aan het verkopen van naaktfoto’s en video’s van zichzelf. Gaat ook Dre Hazes deze richting op?

Onderbroeken

Op Instagram laat Dre zien dat hij een bijzonder aanbod krijgt van een volger. Als artiest zijnde krijg je wel vaker bijzondere verzoeken van fans, maar Dre vond deze zo speciaal dat hij hem besloot te delen via zijn Instagram Story.

Op de screenshot die Dre deelt is te zien dat een volger hem een bijzondere zakelijke aanbieding doet.

,,Mag ik betalen voor gedragen onderbroeken?” vraagt de volger, die een privébericht naar de zanger gestuurd heeft. Dre gaat op een ludieke manier in op het aanbod.

,,Geloof me, dat wil je echt niet met die eiwit puffen”, schrijft Dre lachend bij de screenshot.

Jim Bakkum

‘Beroemde onderbroeken’ zijn schijnbaar populair de laatste tijd, want ook Jim Bakkum kreeg een soortgelijk verzoek.

De acteur plaatst op Instagram een screenshot van eenzelfde soort zakelijk aanbod.

,,Hi Jim, mag ik misschien gedragen onderbroeken van je kopen?” vraagt de geïnteresseerde koper. Bakkum neemt uitgebreid de moeite om in te gaan op het verzoek en vraagt de onderbroekenfanaat naar de opbrengst.

,,Maakt me niet zo uit ligt eraan hoe vies ze zijn,” antwoordt de potentiële koper. Hij verkent de markt en vraagt aan Jim of hij vaak scheten laat.

Jim heeft de truc door en weet dat hij een gat in de markt heeft gevonden: ,,Ja redelijk vaak! Hoe viezer hoe beter?” vraagt hij de koper, die zijn theorie beaamt.

Helaas gooit de vrouw van Jim roet in het eten. Zij reageert onder de foto: ,,Ik vind dit vervelend.” Jim heeft de smaak overigens te pakken en probeert zijn vrouw mee te sleuren in de deal. ,,Misschien wil hij jouw oma onderbroek”, schrijft hij onder de reactie van Bettina.

Tags

BizarDre hazesInstagramJim Bakkumonderbroeken

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie