Deze verleidster verlaat Temptation Island

Een verleidster van Temptation Island verlaat vroegtijdig het programma. Ze zegt dat ze zich totaal niet amuseerde op het eiland en zich verveelde.

Het gaat op Yana Daems, die volgens haarzelf ‘670 cc aan humor’ heeft. Toch had ze niet zoveel plezier op het eiland als ze wilde, en is ze dus vertrokken.

Verveeld

Op haar Instagram schrijft Yana het volgende: “” De reden dat ik weg wilde was eigenlijk gewoon omdat ik me totaal niet amuseerde, ik verveelde me gewoon. Het was eigenlijk totaal mijn ding niet en ik vroeg me echt af: what the fuck am i doing here? Dus daarom ben ik vertrokken. Ik heb het zelf aan de productie gevraagd of ik mocht vertrekken en uiteindelijk mocht het. Dit is de enige reden dat ik vertrokken ben dus mensen moeten ophouden met dingen verzinnen, want dat is gewoon niet zo.”

Het vertrek van Yana betekent ook dat er een nieuwe verleidster op het eiland komt. Wie dat is zien we pas over twee afleveringen, want tot dan is Yana nog te zien.