Verliefde Baudet: ja, nee, misschien… en nu trouwen met Davide!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het prille liefdesgeluk van Thierry Baudet en zijn vriendin Davide Heijmans gaat eindigen in een huwelijk. De politieke voorman van het Forum voor Democratie heeft vandaag aangekondigd dat het stel hun geheim wil delen met anderen. Thierry en Davide gaar ervoor!

Baudet: ,,Graag hadden we het langer privé gehouden, maar we merken dat het nieuws nu ook de media heeft bereikt. Dan kondigen we het liever zelf aan: na bijna twee jaar om elkaar heen te hebben gedraaid heeft de liefde tussen Davide en mij de afgelopen maanden vleugels gekregen. We zijn verliefd. En verloofd.”

Daarmee komt een einde aan het soms onstuimige liefdesleven van het Tweede Kamerlid. Afgelopen zomer liet hij zich nog poedelnaakt in het zwembad fotograferen, een van de vele stuntjes om aandacht te krijgen van de media.

Davide studeerde psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en vindt boksen, skiën en fotograferen leuk. En Davide is van de mode.

De bekendmaking komt als een verrassing, want in december van vorig jaar nog meldde De Telegraaf dat de 35-jarige Baudet een nieuwe vriendin had, maar dat die relatie op niets uitliep. Kennelijk heeft Cupido snel toegeslagen, want een dik half jaar later is het dus weer dikke mik!

https://www.instagram.com/p/BnRlVXQAAfY/

Tags

DAVIDE HEIJMANSFORUM VOOR DEMOCRATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie