Verliefde Gordon heeft nieuwe vriend

Gordon en Tino
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gordon is eindelijk weer gelukkig in de liefde. Nadat de presentator veel verschillende vriendjes heeft gehad, velen trouwens een stuk jonger dan de 51-jarige presentator/zanger, lijkt er nu eindelijk iemand te zijn die echt bij hem past. 

Eerst afstand gehouden

,,Ik voel me geliefd en gezond”, zegt Gordon tegen weekblad Story. De relatie is enkele maanden geleden ontstaan, toen iedereen al 1.5 meter afstand van elkaar moest houden. Toch is het de zanger dus gelukt om contact te maken met een leuke man. ,,Ik hield van iedereen afstand. Met mijn diabetes, reuma en astmatische aandoening heb ik toch onderliggend lijden.” Voor deze man maakte Gordon een uitzondering. ,,Het was dus ook wel spannend om met deze man te gaan daten. Eerst op afstand, maar nu niet meer.” Meer wil hij niet over zijn nieuwe liefde vertellen. Pas als ze over enkele maanden nog steeds gelukkig zijn, wil Gordon meer kwijt.

Mensen ontslagen

De nieuwe man in zijn leven brengt Gordon veel geluk, maar daarnaast spelen er ook minder leuke dingen. Zo laat hij weten dat hij nog altijd veel moeite heeft om clean te blijven.

,,Ik ben nog altijd met mijn herstel bezig”, zegt de man die eerst verslaafd was aan drank en drugs. ,,Dat vergt heel veel tijd. Ik doe er ook alles aan om niet in mijn oude gedrag terug te vallen en dat kost de ene dag meer moeite dan de andere.”

Daarnaast heeft Gordon ook op zakelijk gebied de nodige kopzorgen gehad. Door het coronavirus moesten zijn horecazaken tijdelijk op slot. ,,Het is heel moeilijk en emotioneel geweest. In zes jaar tijd heb ik iets opgebouwd en ineens zie je dat omvallen. Mensen ontslaan, moeilijke gesprekken voeren. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Ik had 65 man in dienst en moest er 25 ontslaan.” Gordon hoopt dat hij de 25 voormalige collega’s binnenkort weer een baan kan aanbieden.

Tags

Gordon HeuckerothpartnerVerliefd

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie