Verliefde Harrold dolgelukkig: ‘Ze zei ja!’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het leek er vorig jaar op dat het hart van Harrold gebroken was. Steffi koos in Boer zoekt Vrouw voor Roel en briefschrijver Harrold moest de paardenfokkerij verlaten. Gelukkig kwam hij niet veel later iemand tegen die wél voor hem koos, en nu heeft ze ook nog eens ‘ja’ gezegd!

Knikkende knieën

Op zijn Facebookpagina deelt Harrold het mooie nieuws. Hij schrijft dat hij zijn vriendin Rachelle ten huwelijk heeft gevraagd op festival Turftruckers, waar vrachtwagens worden geshowd en in een grote tent wordt gefeest. ,,Een onvergetelijk weekend Liessel!! Met knikkende knieën en een paar klamme handen de vraag der vragen gesteld en ze heeft nog ‘ja’ gezegd ook”, schrijft Harrold, die in het dagelijks leven chauffeur is, op zijn pagina.

Op de foto die hij erbij heeft geplaatst is te zien dat een vrachtwagen met kraan een spandoek ophoog houdt waar opstaat: ,,Rachelle, wil je met me trouwen?’.

Geheim

Harrold ontmoette Rachelle vorig jaar op een truckfestival. Hij vertelde aan Gijs Staverman dat de vonk in de feesttent oversloeg. Hoewel de twee destijds stapelverliefd waren, konden ze het niet van de daken schreeuwen. De afleveringen van Boer zoekt Vrouw werden namelijk nog uitgezonden en dus moest Harrold zijn liefde geheim houden. Niemand mocht weten dat Steffi hem had afgewezen.

 

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVHARROLDHUWELIJKSTEFFITROUWENVRAGENYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck