Verliefde Jeroen Pauw gespot

19783

Jeroen Pauw werd begin dit jaar gespot met een andere vrouw dan zijn inmiddels ex-vriendin Nimet Akdemir. Nu, negen maanden later, lijken ze nog steeds verliefd.

Vakantiewoning

Normaal verbleef de presentator met Nimet op Curacao waar hij een vakantiewoning heeft, maar van de winter was hij alleen gegaan. Dat is natuurlijk al verdacht. Maar hij werd ook nog eens gespot met een andere vrouw.

Womanizer

Pauw staat bekend als echte womanizer. Hij zegt zelfs dat hij met meer dan 200 vrouwen het bed heeft gedeeld. Toen hij met Nimet Akdemir een relatie kreeg, was het een van de vele, maar na zes jaar waren ze nog steeds bij elkaar. Pauw wilde oud worden met haar. Maar helaas, de relatie liep op de klippen.

Eens een womanizer, altijd een womanizer moet Pauw hebben gedacht. Nog voordat het officieel uit was met Akdemir had hij al een andere vrouw aan de haak geslagen. Zoë is de nieuwe gelukkige. In januari werd zij dus al samen met de presentator gespot en het is nog steeds aan! Onlangs werden ze zoenend gefotografeerd. In Weekend staat een fotocollage:

WEEKEND

Serieus

Volgens vrienden van het stel is deze relatie serieus, en zeker geen korte zomerliefde. Het is dus afwachten of Jeroen Pauw in Zoë eindelijk de ‘ware’ heeft gevonden.