Verliefde Leontine: ‘Hierom ben ik op John gevallen’

Leontine is verliefd en wel hierom
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Leontine eerder nog voorzichtig sprak over haar nieuwe liefde, maakt ze het nu voor het eerst écht duidelijk: ze is smoorverliefd en ze gaat voor de volle honderd procent voor John. Wat maakt het voor Leontine dat juist híj haar hart sneller laat kloppen?

Leontine is gelukkiger dan ooit. Na alle narigheid heeft ze opnieuw de liefde gevonden. ,,Als je echt gelukkig wilt worden, moet je er vol voor gaan. En dat doe ik dus!”, vertelt ze in gesprek met weekblad Story. ,,John en ik hadden het laatst over een tekst die we tegenkwamen en allebei mooi vonden. Die ging erom dat je kwetsbaarheid als kracht moet gebruiken. Als je dat goed doet, kunnen daar heel mooie dingen van komen.”

‘Valt nooit op groenteman’

John is een multimiljonair, iets waar velen niet verbaasd over zijn. Waarom? ,,Het valt me op dat ze nooit op een groenteboer of loodgieter zal vallen”, zei Henny Huisman in weekblad Weekend. ,,Ze zit natuurlijk ook wel in die kringen. Marco was immers ook miljonair.”

‘John heeft alles’

Maar volgens Leontine is John gewoon een héél leuke man. ,,Hij heeft voor mij alles wat een man moet hebben…”, zegt ze in Story. Wat vindt haar omgeving van haar nieuwe liefde? Marco, die uiteraard afweet van haar nieuwe relatie, is er oké mee. ,,We zijn goed met elkaar. We hebben drie mooie kinderen en we hebben een prachtig huwelijk gehad met ups en downs. Iedereen heeft het alleen maar over de downs, maar er zijn ook zoveel prachtige ups geweest. Daar zijn wij allebei dankbaar voor. Daarom is onze relatie nog goed.”

Goedgekeurd

Ook haar kinderen hebben John goedgekeurd. Hoewel alleen Senna nog bij haar woont, komen Luca en Jada geregeld bij haar langs. ,,We zijn nog vaak met z’n allen, hoor. En de kinderen zijn ook geregeld samen bij Marco”, legt ze uit. Vooral Luca, die onlangs bij Marco in is getrokken. ,,Daarbij heeft John óók drie kinderen, dus aan gezelligheid geen gebrek!”

Tags

John HuibregtsLeontineMarco Borsato

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie