Verliefde Milou undercover voor boer Bastiaan

Milou
Door: DitjesenDatjes
18-06-2020

Milou en Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw zijn na de eerste ontmoeting een jaar geleden nog steeds dol op elkaar. Gisteravond waren ze te zien in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Daar vertelden ze over de ingewikkelde tijd toen ze aan niemand mochten laten weten dat ze een relatie hadden. 

Niet samen over straat


Tussen de opnames van het programma en de uitzendingen van Boer zoekt Vrouw zitten een aantal maanden. Dat betekent dat de boeren die geslaagd zijn om een geliefde te vinden via het programma, hun kersverse relatie geheim moeten houden. Niet samen naar de supermarkt, niet samen over straat en zelfs als de nieuwe partner over het boerenerf loopt kan hun relatie al uitkomen.

‘Pruik op’

Om dat allemaal te voorkomen ging Milou ‘undercover’. In Beau vertelt ze dat als ze met de trein van Frankfurt, waar ze woont, naar ‘haar’ boer Bastiaan in Zeeland ging, dat ze zich in de trein ging verkleden.

,,Als ik dan een weekendje naar de boerderij ging, dan kwam ik met de trein via Arnhem. In Duitsland hoefde ik me niet zoveel zorgen te maken maar bij Arnhem gewoon even ‘hup’ het toilet in en pruik op en zo.”

Jezelf moeten vermommen kan nogal ingrijpend zijn, maar Milou deed het met liefde. ,,Dat is gewoon even en dat doe je dan maar. In het geheel is dit niets.”

Meer DenD