Verlies Edwin Evers loopt op naar kwart miljoen euro

Edwin Evers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Het wil Edwin Evers maar niet lukken een koper te vinden voor zijn voormalige pied-à-terre in Hilversum. Het verlies wordt steeds groter, dat weet Bekendeburen.

Duizenden euro’s omlaag

Wederom heeft Edwin Evers de vraagprijs van zijn voormalige Villa in Hilversum verlaagd. Ditmaal met 30.000 euro van 1.025.000 euro naar 995.000 euro.

Hiermee is de vraagprijs onder de grens gekomen van één miljoen euro. In totaal bedraagt de korting inmiddels 80.000 euro, want de eerste vraagprijs lag op 1.075.000.

Hij kocht het optrekje in 2005 voor de prijs van 1,1 miljoen euro en vestigde er een hypotheek op van 1.250.000,– euro. Het verlies bedraagt nu, op basis van de hypotheek, al 255.000 euro.

Verwarmde toegangsweg

Maar wat krijgt de koper voor iets minder dan een miljoen euro?  De makelaar omschrijft het als volgt: ,,het appartement is gelegen in een kleinschalig complex met villa appartementen (totaal 5 appartementen), in het exclusieve Residence Parchove welke gelegen is aan een lommerrijke laan, op een parkachtig aangelegde tuin welke zeer veel privacy biedt en heeft een eigen toegang tot het Corversbos. Het gebouw en de ondergrondse garage is bereikbaar middels een verwarmde privé toegangsweg.”

De totale woonoppervlakte bedraagt 230 vierkante meter en in totaal zijn er vier kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.  De grote woon/ eetkamer heeft openslaande deuren naar een deels overdekt zonneterras.

Koken kan in de semi open keuken, die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Veder is het appartement voorzien van een super beveiligingssysteem en elektrische zonweringen. In de prijs zitten ook twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. De servicekosten bedragen 700 euro per maand.

Tags

DUIZENDEN EURO'SEDWIN EVERSEURO'SGELDMAKELAARMILJOENVERKOOPVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck