Verliezen Caroline en Erik allebei salaris?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het salaris van een gemiddelde soapacteur ligt niet veel hoger dan het modaal inkomen. Dat hebben veel ‘soapies’ al eens duidelijk gemaakt. Vooral de nieuwe en jonge acteurs en actrices starten met een mager salaris. De oude garde daarentegen hebben al heel wat jaren hun salaris zien groeien, maar nu de kijkcijfers van GTST maar blijven zakken schuilt er ook voor hen financieel gevaar.

Salaris

Als er één salaris binnen een huishouden wegvalt kan dat voor grote problemen zorgen, maar als GTST stopt hebben Erik de Vogel en Caroline De Bruijn nog een veel groter probleem. Zij zijn beiden afhankelijk van Goede Tijden Slechte Tijden. Voor hen is het ontzettend belangrijk dat de soap weer aan populariteit gaat winnen.

Het koppel is namelijk al een tijd gewend om flink geld te verdienen. Weekend heeft vernomen dat Caroline De Bruijn, die al sinds 1992 te zien is in GTST, een maandsalaris krijgt van tussen de 10.000 euro en 15.000 euro bruto. Erik, die vier jaar later in Meerdijk verscheen, zal een soortgelijk salaris verdienen. Daar kunnen ze ruim van leven, en dat doen ze dan ook graag. Zo kochten ze onlangs een vrijstaande villa in Amstelveen en is op hun Instagram te zien dat ze graag verre reizen maken.

Aanpassingen

Of Goede Tijden Slechte tijden echt gaat stoppen als de kijkcijfers niet beter worden is nog maar de vraag. Programma directeur Peter van der Vorst heeft wel laten weten niet blij te zijn met de cijfers, maar volgens hem begrijpen de makers van GTST inmiddels waarom er kijkers afhaken en worden de verhaallijnen bijgestuurd.

Tags

CAROLINEERIKGOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDENGTSTMEERDIJKSALARISSTEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck