Verloofde ‘Barbie’ blijkt niet de vader van baby Djemino

Samantha de Jong|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een pijnlijk liefdesdrama voor ‘Barbie’ Samantha de Jong en haar inmiddels ex-verloofde Gerrit Meerts. Op Facebook kondigt Gerrit hun liefdesbreuk aan en vertelt hij dat hij bedrogen is door Barbie: hij onthult dat hij niet de biologische vader is van baby Djemino…

Na een lange dag en nacht in het ziekenhuis kwam Djemino op 16 november met een geplande keizersnede ter wereld. Samantha en Gerrit zaten op een roze wolk met de komst van hun kleine spruit. Het is het derde kindje van Samantha, die uit een eerder huwelijk met Michael van der Plas ook twee kinderen kreeg: Angelina en Milano.

Facebook

Nu doet Gerrit een heftige onthulling over zijn relatie met Samantha. Gerrit onthult dat de relatie voorbij is omdat Samantha hem bedrogen zou hebben. Hij deelt het nieuws op zijn eigen Facebookpagina. Daar schrijft hij:

,,Tot mijn grote spijt zijn Samantha en ik niet meer samen. Zij heeft mij en mijn kinderen voorgelogen. De kleine man is dan ook niet van mij en als je nu gaat kijken op haar Instagram wordt alles duidelijk.”

Beeld: Facebook

Opvallend genoeg lijkt Samantha op haar Instagram te verklappen wie dan wél de vader van Djemino is. Zij plaatst een foto van ‘goede vriend’ Kuwas, op hetzelfde moment dat Gerrit verklaart dat ‘alles op haar Instagram wel duidelijk zal worden’.

,,Kijk hem shinen @kuwas. Lekker bezig deze jongen staat mij bij in een hele moeilijke tijd”, schrijft Samantha bij de foto van de man.

Huiselijk geweld

Het verhaal krijgt nog een vervelender staartje als ook Samantha details begint te onthullen op Instagram. De breuk lijkt bevestigd te worden door haar nadat zij ‘Gerrit’ verwijdert uit haar Instagram.

Samantha reageert op de geruchten dat Kuwas de vader van Djemino zou zijn. In haar stories deelt ze een post van hem waarin hij ontkent haar ‘baby daddy’ te zijn. Ook schrijft hij: ,,Ik heb niemands relatie gecrasht. Maar als ik een vrouw bont en blauw zie, vrezend voor haar leven, dan neem ik die onder mijn hoede”. Hij sluit het bericht af met #FuckHuiselijkGeweld/

Daarna worden er op de Instagram van Samantha drie foto’s geplaatst van verwondingen. Daarbij staat: ,,Nogmaals Kuwas is niet de vader van haar kinderen. Ja hij is aantrekkelijk en nee nooit iets mee gedaan. #goodfriend en die wonden krijg je hè als je losse handjes hebt.”

Het bericht lijkt geschreven te zijn door iemand anders dan Samantha aangezien er ‘haar kinderen’ staat. Het lijkt er dus op dat Samantha en haar omgeving Gerrit ervan beschuldigen dat hij geweld tegen haar heeft gebruikt. Inmiddels is het bericht weer van haar Instagram verwijderd.

Beeld: Instagram

Tags

Babybiologische vaderDjeminodramaGerritSamantha de Jong

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie