‘Verloofde’ dringt woning prins Andrew binnen

Door: DitjesDatjes
21-04-2021

Een 44-jarige vrouw die beweerde de verloofde van prins Andrew te zijn is maandag de woning van de hertog van York in Windsor binnengedrongen. Ze overtuigde de beveiligers aan het hek en kon daarna ongestoord de Royal Lodge binnenkomen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De indringer, die volgens Britse media van Spaanse komaf is, stelde dat ze een lunchafspraak met Andrew had. De beveiligers aan het hek zouden onder de indruk zijn geweest van haar voorkomen en betaalden zelfs haar taxikosten. Ze liep na aankomst zo’n 20 minuten door de tuinen voordat ze naar Andrews woning ging. De hertog van York was op dat moment thuis.

In de lobby vroeg de vrouw waar ze de 61-jarige Andrew kon vinden. Ze was ervan overtuigd dat ze met hem was getrouwd en dat haar naam Irene Windsor was. Vervolgens is de politie gebeld en is ze aangehouden. In haar handtas zou een plattegrond van de Royal Lodge en enkele andere koninklijke residenties hebben gezeten.

De politiebescherming van Andrew is vorig jaar teruggeschroefd omdat hij zijn koninklijke taken neerlegde vanwege zijn banden met zedendelinquent Jeffrey Epstein. De hertog van York woont in de Royal Lodge samen met zijn ex-vrouw Sarah Ferguson.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD