Vermeende minnares Jandino Asporaat treedt naar buiten

Minnares Jandino treedt naar buiten|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan de afgelopen tijd veel geruchten rond over BN’ers die niet trouw zouden zijn in hun huwelijk. Nu gaat er een verhaal rond over Jandino Asporaat. Zijn vermeende minnares zou in haar omgeving hebben gesproken over de afspraakjes met Jandino, zo meldt showbizzkanaal Juicechannel.

Jandino Asporaat en zijn vrouw Shirley zijn sinds 2013 getrouwd en hebben samen drie kinderen. Ze waren al samen toen ze tieners waren: ze leerden elkaar kennen toen ze pas 14 en 15 jaar waren.

‘Ik zie heel veel mooie vrouwen’

Jandino vertelde eerder al dat hij een hekel heeft aan vreemdgaan en daarom ook nog nooit in de verleiding is gekomen om met een andere vrouw aan te pappen. ,,Ik zie heel veel mooie vrouwen, maar ben nog niet op een punt geweest waarop ik verliefd kon worden op een ander. Ik ben gewoon heel tevreden met wat ik heb”, zei hij jaren geleden in Flair.

Er gingen dan ook nooit geruchten rond over het huwelijk van Jandino en Shirley: het leek volledig goed te zitten tussen de twee. Maar volgens showbizzkanaal Juicechannel is Jandino onlangs tóch in de verleiding gekomen.

‘Vast contact met andere dame’

,,Hij is niet trouw in zijn relatie en heeft volgens bronnen vast contact met een andere dame”, meldt het kanaal op Instagram. ,,Hij heeft het namelijk meer dan gezellig met Robyn Yasmine, die dit maar al te graag verkondigd aan haar omgeving.”

Jandino en Robyn zouden elkaar hebben leren kennen op Curaçao. ,,Jandino was daar toen op vakantie en Robyn woonde daar een aantal maanden. Tijdens deze tijd op Curaçao hebben ze meerdere keren met elkaar afgesproken, maar het contact is ook gebleven voor in Nederland.”

Maar hoewel Robyn zélf in haar omgeving zou hebben verteld over de afspraakjes, lijkt het erop dat ze het toch niet aan de grote klok wilde hangen. Nadat Juicechannel het bericht online zette, heeft Robyn namelijk snel haar Instagram verwijderd.

Tags

GERUCHTGERUCHTENJANDINO ASPORAATMINNARESONTHULDONTHULLINGVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck