Vermeende minnares Jeroen Rietbergen klapt uit de school

Reneé klapt uit de school over Jeroen Rietbergen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nog ver voor het drama van The Voice of Holland raakte Jeroen Rietbergen in opspraak omdat hij Linda de Mol bedrogen zou hebben. Na al die jaren verbreekt zijn vermeende minnares het stilzwijgen. ,,Linda moest huilen.”

Het was de twintig jaar jongere Renée Gunning met wie Jeroen Rietbergen de bloemetjes buiten zou hebben gezet. In die tijd zat Linda nietsvermoedend thuis terwijl haar man met de knappe blondine los zou zijn gegaan op feestjes.

‘Het klopt dat Linda moest huilen’

Al snel zei Renée dat het stom van haar was om tegen een journalist te zeggen dat er iets tussen haar en Jeroen was gebeurd. Ze zouden alleen naar een concert zijn geweest en van fysiek contact was geen sprake, zo vertelde ze destijds.

Wel werd ze uitgenodigd bij Jeroen en Linda thuis voor een gesprek. Na al die jaren vertelt Renée voor het eerst wat er toen gebeurde. ,,Het klopt dat zij toen moest huilen”, vertelt Renée in Story. ,,Maar niet omdat Jeroen en ik een affaire zouden hebben gehad, die is er namelijk nooit geweest, maar om alle narigheid die er was ontstaan in de publiciteit. De reden dat we dat gesprek überhaupt hadden, was om te bepalen hoe we naar buiten toe zouden reageren.”

Maar niet lang daarna publiceerde Linda een column over Renée in haar blad. ,,Toen dacht ik wel even: huh? Daarna heb ik nooit meer iets van die kant vernomen.”

The Voice

Van het nieuws dat Jeroen één van de hoofdrolspelers is in het schandaal rondom The Voice is Renée echter wel geschrokken. ,,Ik vind het heel verdrietig om te zien wat er is gebeurd en nu nog gebeurt. Daarom heb ik tot nu toe ook nergens op gereageerd”, aldus Renée, die het allemaal nog steeds niet kan geloven. ,,Zoals ik hem ken van het hockeyveld en uit Laren, kan ik me helemaal níets voorstellen bij dat hij voor bijvoorbeeld ‘aanrander’ wordt uitgemaakt.”

Tags

AFFAIREJEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLMINNARES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck