Vermeende minnares Simon Keizer klapt uit de school

Vermeende minnares Simon Keizer klapt uit school|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Simon Keizer werd voor de breuk met Nick Schilder, belaagd door de juicekanalen vanwege zijn vermeende affaires. En nu is er nóg een minnares uit de school geklapt…

Camsite

Maar liefst zeven vrouwen hebben onlangs een boekje opengedaan over het contact met Simon Keizer. ,,Dit zijn dames die de afgelopen jaren en sommigen nu nog steeds contact en seks met hem hebben”, meldde Juicechannel toen op Instagram.

De vrouwen vertelden dat ze Simon hebben leren kennen via een camsite. ,,Hij zit daar regelmatig op en probeert via daar verder in contact te komen met dames. Een dame geeft aan dat zij hem hier al jaren geleden op heeft gespot en een andere dame vertelt dat dit bij haar nog recentelijk was.”

Nóg een minnares?

Nadat Nick en Simon zelf bekendmaakten uit elkaar te gaan, is het balletje verder gaan rollen. Op social media komen er steeds meer verhalen los over de ontrouw van Simon. Onder een video van de Jinek-uitzending wordt volop gesproken over de affaires van de zanger.

,,Ik kan het weten”, reageert iemand, waarop een ander vraagt of ze daarmee bedoelt dat ze samen met Simon is geweest. ,,Jup”, bevestigt de vrouw. ,,Ik had nergens rekening mee te houden dus vond het prima. Is overigens al iets van 8 jaar geleden.”

‘Nick was hetzelfde’

Ook laat ze nog iets los over Nick, die in die tijd ook volop zou hebben genoten van de vrouwelijke aandacht. ,,Nick was tot 10 jaar terug wel net zo.”

Tags

AFFAIRESMINNARESNICK & SIMONNICK SCHILDERSIMON KEIZER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck