Vermiste ring Meilandjes boven water

Televizierring
Door: DitjesenDatjes
10-02-2020

De familie Meiland won vorig jaar de Televizier-Ring. Een belangrijke prijs in Nederland, maar Martien en zijn gezin gingen niet zo voorzichtig om met de ring. Ze raakte het sieraad namelijk kwijt. Gelukkig is die nu weer gevonden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verstoppen van ring

Toen de familie Meiland op vakantie ging verstopten ze het sieraad in hun chateau. Ze waren bang dat er werd ingebroken, want iedereen wist natuurlijk dat er na hun winst een gouden ring in het kasteel lag. Ze verstopten de ring alleen een beetje té goed, want toen ze terugkwamen van vakantie waren ze vergeten waar die lag. ,,Die lag natuurlijk gewoon ergens in een laatje”, zegt Martien nu tegen Shownieuws. ,,Dus die ligt nu weer ergens veilig in het kasteel.”

Verhuizen naar Achterhoek

Binnenkort zal de ring ergens in een laatje in een villa in de Achterhoek liggen. Daar verhuist het gezin namelijk naartoe. Dat gebeurt nog niet snel, want het chateau is nog niet verkocht en daarnaast willen ze het liefst nog wat klussen aan het kasteel. Alle gasten die hebben geboekt voor de komende jaren kunnen gewoon terecht en hoeven hun verblijf dus niet te annuleren. Toch balen er een aantal dat ze de excentrieke kasteelheer tijdens hun verblijf waarschijnlijk niet gaan tegenkomen.

Meer DenD