Veronica Inside keert terug

VI
Door: Lies Jansen
31-07-2020

Het was nog even spannend. Zal Veronica Inside volgen met een nieuw seizoen? Na een eerste gesprek om de tafel leek plannen smeden niet te lukken. Een tweede gesprek stond gepland, maar werd op het laatste moment geannuleerd. Nu maakt Talpa duidelijk: Het nieuwe seizoen zal 11 september worden opgenomen.

John de Mol over vertrouwen en chemie tussen mannen

De drie mannen van Veronica Inside hebben gesprekken gehad naar aanleiding van de onenigheden rondom de racismerel. John de Mol laat in een verklaring weten: ,,Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien.”

Met name Johan moeten overtuigen van goede basis tussen mannen

John de Mol zou met name Johan hebben voorgehouden dat de basis onderling de mannen voldoende is: ,, Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.”

Meer DenD