Verontrustende berichten over Ronnie Flex: ‘Feesten en drugs’

Het gaat slecht met Ronnie Flex|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan verontrustende berichten rond over Ronnie Flex: sinds de overval zou het niet goed met hem gaan. Volgens Juicechannel is de rapper veel aan het feesten waarbij hij ook drugs zou gebruiken. ,,Hij kan de overval niet goed verwerken.”

Ronnie Flex werd een paar weken geleden voor zijn huis overvallen. De daders zouden een aantal sieraden van de rapper hebben gestolen waarna ze ervandoor gingen op een scooter. Ook gingen er verhalen rond dat Ronnie Flex zou zijn bedreigd met een vuurwapen, maar volgens Juicechannel is de rapper ongedeerd gebleven. ,,Volgens onze bronnen is er verder geen geweld gebruikt en heeft Ronnie Flex zich niet verweerd”, schreef het kanaal op Instagram.

‘Feesten en drugs’

Toch zou het na de overval niet goed met de rapper gaan. ,,Wij krijgen de laatste tijd veel verontrustende berichten binnen over Ronnie Flex”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Zo zou hij erg veel feesten bij hem thuis en volgens onze bronnen komt daar ook veel drugs bij kijken. Dit alles zou te maken hebben met het feit dat hij de overval van een paar weken geleden niet goed kan verwerken.”

Breuk met Demi definitief?

Naast drugs, zou de rapper ook afleiding zoeken bij andere dames. Nadat er online geruchten rondgingen over een breuk met Demi de Boer, bevestigde Demi dat ze al een tijdje niet meer onder één dak wonen. ,,Wij hebben een tijdje geleden besloten om apart van elkaar te gaan wonen en elkaar ruimte te geven. We zijn nog steeds een gezin maar voorlopig in een andere vorm”, schreef Demi destijds op Instagram. De twee zitten nog altijd in een ‘pauze’, maar Ronnie Flex wordt voortdurend met andere dames gespot. ,,Het begint er steeds meer op te lijken dat die pauze definitief is”, concludeert Juicechannel.

Tags

DEMI DE BOERDRUGSJUICEOVERVALRONNIE FLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck