Verplichte kerst samen voor Jaimie en Estelle? ‘Of toch als vriendinnen?’

Een 'moetje' kerstfeest voor Jaimie en Estelle?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jaimie Vaes en Estelle Cruijf worden de afgelopen tijd niet meer samen gezien. Volgens geruchten zou Estelle afstand hebben genomen van haar vriendin omdat ze haar levensstijl aan zou willen passen. Nu zouden de twee vrouwen toch samen de feestdagen doorbrengen.

Het is velen opgevallen dat Estelle en Jaimie de afgelopen tijd niet meer samen worden gespot. Volgens Juicechannel heeft Estelle het contact met Jaimie verbroken, omdat ze haar levensstijl wil aanpassen. Zo ziet ze het niet meer zitten om elk weekend te feesten.

Feesten

,,Volgens bronnen die wij hebben gesproken kon Estelle het niet langer meer aan zien dat Jaimie Lío steeds maar bij de nanny liet om zelf te kunnen feesten”, schreef het kanaal op Instagram. Estelle zou Jaimie hebben aangesproken waarna de twee woorden met elkaar kregen.

Verplicht?

Toch blijkt nu dat Jaimie en Estelle plannen hebben om de feestdagen samen door te brengen. ,,De twee gaan ‘gewoon’ samen kerst vieren dit jaar. Of dit voor een gelegenheid is of als ‘vriendinnen’ wilden ze allebei niet zeggen. Dat is ook apart, want dat zou makkelijk te beantwoorden moeten zijn”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. Er wordt vermoed dat de vrouwen al plannen hadden gemaakt om samen kerst te vieren voordat ze woorden met elkaar kregen. Een verplichte kerst voor Jaimie en Estelle?

Tags

ESTELLE CRUIJFFJAIMIE VAES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck