Verrassingsoptreden Amerikaanse soulzanger in Amsterdams café

Dennis Taylor bij Rivièra.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Afgelopen woensdagavond dook daar zo maar uit het niets de Amerikaanse soulzanger uit Boston Dennis Taylor op in de Amsterdamse Rivierenbuurt. In het beroemde sing-a-long café Rivièra zong de performer uit de Amerikaanse stad Boston uit de losse pols een paar nummers.

De monden vielen daar open van verbazing. Was er in Rivièra, bekend van de beste spare-ribs van Amsterdam, ooit een groter talent binnen geweest?

Deze Dennis Taylor, met zijn goudbruine soulstem, kent een lange geschiedenis. Hij werkte samen met talloze Amerikaanse toppers, geeft concerten en bracht verschillende soul-albums uit. Daar stond hij zo maar op een zwoele zomeravond zijn liedjes te zingen…

Café Rivièra, bij talloze vooral Amsterdamse artiesten bekend als authentiek Mokums zangcafé, heeft zelden van dit soort grote internationale sterren in huis. Meestal zingen er lokale grootheden en fans van het Amsterdamse levenslied. Die zetten het beroemde café op zijn kop. Alhoewel de laatste tijd ook Christine Wiltshire, voormalig deelneemster aan The Voice Senior, er regelmatig grote indruk maakt.

Kijk HIER naar het verrassingsoptreden van Dennis Taylor.

Tags

AMSTERDAMCHRISTINE WILTSHIRE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie