Verschil moet er zijn: André in LA, Monique bij Van der Valk

André in LA, Monique bij van der Valk
Door: Charlotte Wijnen
27-05-2022

Monique is vanochtend heerlijk wakker geworden in een Van der Valk hotel. Samen met zoontje Dré besloot ze een nachtje weg te gaan om even te ontspannen. Maar verschil moet er zijn, want André is momenteel in Los Angeles met een vriend.

Hoewel Monique in een kast van een huis woont dat van alle luxe is voorzien, besloot ze op Hemelvaart er toch even tussenuit te gaan in eigen land. Samen met zoontje Dré verbleef ze in Van der Valk de Cantharel in Apeldoorn.

Nachtje weg

Monique deelt beelden van de hotelkamer in Instagram Stories, waarop te zien is dat kleine Dré in bad zit. In een volgende Story zijn moeder en zoon op pad om Apeldoorn te verkennen.

Tekst gaat verder onder de video

André niet mee

Er gaan al lange tijd geruchten rond dat André en Monique weer bij elkaar zijn. Toch besloot André niet mee te gaan met het uitje. Hij is veel liever in Amerika, dus hij besloot wéér zijn koffers te pakken. Deze keer vertrok hij niet naar Florida, maar naar Los Angeles.

,,André Hazes is vannacht gespot bij de douane op LAX. Hij schijnt met ‘een vriend’ naar LA te zijn vertrokken. Met wie hij is en wat hij daar gaat doen is vooralsnog onbekend”, meldt Yvonne Coldeweijer in Instagram Stories.

Wat gaat hij daar doen?

André werkt al een jaar lang aan een documentaire die binnenkort te zien zal zijn op Videoland. Maar er zou al sinds januari van dit jaar niet meer gefilmd zijn. ,,Een bron dichtbij het productiehuis van André’s nieuwe documentaire Crossroads, heeft mij laten weten dat de documentaire al een tijdje ‘af’ is”, meldde showbizzkanaal Realityfbi in Instagram Stories.

Dat betekent dat niet alleen de verzoeningsvakantie van André en Monique niet in deze documentaire zal verschijnen, maar ook zijn tripje naar Los Angeles niet. Is hij daar nu aan het filmen voor een volgende documentaire, óf is hij gewoon aan het feestvieren?

Meer DenD