Verschrikkelijk: dierenbeulen vermoordden kat met rotje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het baasje van kat DJ Karel, Marga Smolders, heeft onlangs afscheid van het beestje moeten nemen. De rode kat is overleden nadat er door dierenbeul(en) vuurwerk in zijn anus werd gestopt en het vervolgens werd aangestoken. Op Facebook plaatst Marga een aantal foto’s van de kat en roept ze getuigen op. De post maakt wel emoties los bij veel mensen.

Waarschuwing

,,Zo lief en dan op deze manier aan je einde te moeten komen. Helaas is DJ Karel vandaag door vuurwerk in zijn anus overleden. Wie weet wat of heeft iets gezien? DJ liep altijd bij de hogebiezen te IJsselstein in het park en bij de huizen grenzend aan de weg. Waarschuwing houd uw kat rond deze tijd binnen”, schrijft Marga in de post. Daarbij plaatst ze drie foto’s van het beestje.

Het bericht wordt massaal gedeeld en is al opgepakt door enkele nieuwsmedia. Onder het bericht reageren veel mensen, die net zoals Marga diepbedroefd zijn dat mensen dit een dier aan kunnen doen. ,,Hier zijn geen woorden voor , weet niet wat ik moet zeggen. Heel veel sterkte met het verlies van je pluizige vriendje”, reageert een verdrietige lezer. Anderen schrijven dat ze hopen dat de daders zelf iets overkomt en dat ze gaan begrijpen wat voor verschrikkelijks ze hebben gedaan.

Tags

KATTENVERMOORD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck