‘Vertrek Caroline door knallende ruzie’

Door: Tanja Brouwer
11-09-2019

Caroline woont niet langer op Chateau Meiland. Dat werd vorige week bekend gemaakt. De reden zou heimwee zijn, want Caroline miste haar vrienden en familie in Nederland. Nu vertelt een bron aan weekblad Weekend dat er iets anders schuilt achter het plotselinge vertrek van Caroline.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Triest nieuws

Terwijl Martien in Nederland was voor de opnames van Ranking de Stars, pakte Caroline haar koffers in. De extravagante kasteelheer wist van niets en kreeg bij terugkomst het nieuws te horen dat zijn boezemvriendin hem zou verlaten. ,,Hij hang enorm aan Caroline, zij is echt zijn maatje. Dat uitgerekend zij hem nu in de steek laat, was dan ook echt een drama”, zegt de bron tegen het tijdschrift. ,,Het was voor zijn vrouw Erica ook verschrikkelijk moeilijk hem dit trieste nieuws te vertellen.”

In een statement liet Talpa weten dat er uiteraard irritaties waren onderling, want tijdens zeven maanden samenwonen is dat onvermijdelijk. Volgens de bron waren het geen irritaties meer, maar soms echt ruzie. En dan voornamelijk tussen Caroline en dochter Maxime. ,,Ik kan er niet al te veel over zeggen, maar ik wet honderd procent zeker dat Caroline niet vrijwillig is vertrokken. De waarheid is dat ze heeft moeten vertrekken na een ruzie met Maxime. het boterde al langer niet tussen die twee. De familie heeft dit zelf verteld tegen verschillende mensen.”

Kinderen

Of het ooit nog goed komt weet de bron niet. Wel wordt er verteld dat Caroline hulp heeft moeten inroepen van haar kinderen, want haar vertrek was zo plotseling dat ze geen woonruimte in Nederland heeft kunnen vinden.

Meer DenD