Vertrouwen in Glennis Grace

Door: DitjesenDatjes
18-09-2018

Glennis Grace staat vannacht op het podium, en strijdt tegen negen anderen voor de winst van America’s Got Talent. Miljoenen ogen zullen op haar gericht zijn terwijl zij de longen uit haar lijf zingt.

Gunfactor

De Amerikanen zijn dol op Glennis. Al vanaf de auditieronde wordt ze toegejuicht door het publiek, en zijn de kijkers en de jury diep onder de indruk van het zangtalent van Glennis. Ook het schrijnende verhaal van de alleensteende moeder, dat door de Amerikaanse media is aangedikt, valt goed bij de Amerikanen. Glennis heeft daar de ‘gunfactor’ die haar in Nederland ontbrak.

Kanshebbers

Dat blijkt ook uit polls, een peiling met een stelling, van Amerikaanse media. Zij vragen hun lezers wie van de tien kandidaten America’s got Talent gaat winnen. Ruim 40% van de lezers denkt dat Courtney Hadwin, de 14-jarige zangeres met een gouden keeltje, gaat winnen. Daarna komt de comédienne Vicki Barbolak en op de derde plek, met 6% staat Glennis Grace als kanshebber.

De winnaar van het programma gaat naar huis met 1 miljoen dollar én tekent een contract bij een casino in Las Vegas en is daar de hoofdact.

Als Courtney inderdaad wint is dat de derde keer op rij dat een kind America’s got Talent wint. In 2016 won de 13-jarige zangeres Grace Vanderwaal. Vorig jaar was de 12-jarige Darci Lynn, die buikspreekt, de winnaar en dit jaar schatten de kijkers de kans dus ook het grootst dat Courtney wint.

Facebook

Via de facebookpagina van Ditjes&Datjes kunnen lezers stemmen of zij denken dat Glennis Grace gaat winnen. Een grote meerderheid heeft veel vertrouwen in ‘onze’ Glennis, en vinden dat zij het verdient om de show te winnen/

Meer DenD